Κάθε Πέμπτη απο τις 8:00 πμ. έως τις 2:00 μμ. στην λαική αγορά της Θεσσαλονίκης Κανάρη 41-43.

Ημερίδα για τον πρωτογενή τομέα


Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και η Γενική Γραμματεία Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης, σε συνεργασία με το Δήμο Ελασσόνας, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Διαφάνεια στην Πρωτογενή Παραγωγή, στην Εποχή της Κρίσης». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:30, στο Ζάννειο Πνευματικό Κέντρο, στο Λιβάδι Ελασσόνας.
Κύριοι ομιλητές της ημερίδας θα είναι ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος: «Η διαφάνεια, ακρογωνιαίος λίθος για την ανασυγκρότηση του πρωτογενούς τομέα», και ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Γεώργιος Σούρλας: «Διαφάνεια: προϋπόθεση ανάπτυξης».
Εισηγήσεις θα κάνουν, ο Γενικός Γραμματεάς Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων του ΥπΑΑΤ κ. Δημήτριος Μελάς: «Κρατικές Ενισχύσεις μη συμβατές με την κοινοτική νομοθεσία», ο Ειδικός Γραμματέας Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών του ΥπΑΑΤ κ. Δημήτριος Ιατρίδης: «Διαφανής αξιοποίηση των κοινοτικών πόρων: Διαδικασίες και έλεγχος», ο Διοικητής του ΟΓΑ κ. Ξενοφών Βεργίνης: «Η διαφάνεια, προϋπόθεση απονομής δικαιοσύνης και ανάπτυξης στα πλαίσια λειτουργίας του ΟΓΑ», ο Πρόεδρος του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ κ. Σέρκος Χαρουτουνιάν: «Η σημασία της πιστοποίησης και των ελέγχων των αγροτικών προϊόντων στο πλαίσιο της νέας ΚΑΠ», ο Γενικός Διευθυντής του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Κυριάκος Μπαμπασίδης: «Η κατάργηση της αυτοπρόσωπης παρουσίας των πολιτών ως προϋπόθεση για τη μείωση της διαφθοράς», ο τέως Διευθυντής Δασών κ. Δημήτριος Σπαθής: «Διαφάνεια στην αξιοποίηση των δασικών εκτάσεων» και ο Πρόεδρος Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΘΕΣ-ΓΑΛΑ κ. Αθανάσιος Βακάλης: «Αξίες και Αρχές του σύγχρονου συνεταιριστικού κινήματος».
Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Ελασσόνας  κ. Γιώργος Πασχόπουλος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου και ο Πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού «ΒΟΣΚΟΣ» κ.Αναστάσιος Αντωνίου.
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Γιώργος Ρούστας.
Created by www.web-mastors.net.
Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Λιβαδίου Συν. Π.Ε.
Λιβάδι Ολύμπου Ελασσόνας, ΤΚ 400 02, τηλ. & fax. 24930 41341
Copyright © 2023 www.voskos.gr