Κάθε Πέμπτη απο τις 8:00 πμ. έως τις 2:00 μμ. στην λαική αγορά της Θεσσαλονίκης Κανάρη 41-43.
Για λίστα συνεργατών παρακαλούμε πατήστε εδώ.
4 κ.σ. κοφτές αλεύρι 3 κ.σ. κοφτές βούτυρο 1 φλιτζ.τσαγιού γάλα 2 κρόκοι αβγών 2 φλιτζ.τσαγ. γραβιέρα άσπρο πιπέρι Αλεύρι,Ασπράδια αβγών,γαλέτα
Βηματα
Σε μία κατσαρόλα βάζετε το αλέυρι και το βούτυρο.Ανακατεύετε το μίγμα σε σιγανή φωτιά και ρίχετε τμηματικά το γάλα.Ανακατεύετε.
Οταν το γάλα πήξει,το αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε τους κρόκους και την τριμμενη γραβιερα.
Βουτυρώνετε ενα ταψί καί απλώνετε επάνω το μίγμα.Το σκεπάζετε καλά με μία μεμβράνη και το αφήνετε μερικές ώρες στο ψυγείο.
Εν τω μεταξύ ετοιμάζετε 3 μπόλ.Στο ένα χτυπάτε τα ασπράδια ελαφρά με ενα κουταλάκι λάδι,στο άλλο βάζετε αλεύρι,και στο τρίτο γαλέτα.
Οταν έλθει η ωρα να τα τηγανίσετε,πλάθετε τα κροκετάκια και βουτάτε διαδοχικά ,στο αλεύρι,στα ασπράδια και στη γαλέτα.
Τηγανίζετε μέχρι να ροδίσουν σε μπόλικο λάδι