Το Λιβαδιώτικο Τσίπουρο, ένα απόσταγμα με ένταση και προσωπικότητα που φέρνει στο ποτήρι μας νοσταλγικές μυρωδιές και ξεχασμένες γεύσεις απ’το παρελθόν. Επιλεγμένες ποικιλίες σταφυλιών του τόπου μας και αρωματικός γλυκάνισος, αποσταγμένα αριστοτεχνικά με παραδοσιακό τρόπο.
Συσκευασία:
Φιάλη 200ml.
Σύσταση - Χρήση:
Φλερτάρει με τον πάγο για πλούσιο γαλάκτωμα, καθώς και με πικάντικους Ελληνικούς μεζέδες.
Η μακρόχρονη εμπειρία μας μέσα από την παράδοση χρόνων και ιστορίας εγγυούνται ανεπιφύλακτα την ανωτερότητα αυτού του προϊόντος.
Συνταγές:
#1Χοιρινή τηγανιά με τσίπουρο —
Super User2012-03-20 17:27
Τι χρειαζόμαστε: 1 κ. χοιρινό κομμένο σε κομμάτια 1 πιπεριά πράσινη ή Φλωρίνης 1 κ.γλ. ρίγανη, λίγη θρούμπι αν θέλετε,ταιριάζει πολύ αλάτι, πιπέρι, λίγο λάδι 1 φλ. τσίπουρο
Πως το κάνουμε:
Βράζουμε τα κομματάκια χοιρινό για περίπου 30 λεπτά. Το στραγγίζουμε και το μεταφέρουμε σ’ ένα τηγάνι με καπάκι. Ρίχνουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε το κρέας με τις πιπεριές, αφήνουμε να σιγοβράσει. Λίγο πριν το τέλος, προσθέτουμε αλατοπίπερο,το τσίπουρο και αφήνουμε για λίγο στη φωτιά.
1 κ. χοιρινό κομμένο σε κομμάτια
1 πιπεριά πράσινη ή Φλωρίνης
1 κ.γλ. ρίγανη, λίγη θρούμπι αν θέλετε,ταιριάζει πολύ
αλάτι, πιπέρι, λίγο λάδι
1 φλ. τσίπουρο
Πως το κάνουμε:
Βράζουμε τα κομματάκια χοιρινό για περίπου 30 λεπτά. Το στραγγίζουμε και το μεταφέρουμε σ’ ένα τηγάνι με καπάκι.
Ρίχνουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε το κρέας με τις πιπεριές, αφήνουμε να σιγοβράσει.
Λίγο πριν το τέλος, προσθέτουμε αλατοπίπερο,το τσίπουρο και αφήνουμε για λίγο στη φωτιά.